JONGEREN RONDREIS BALI

Op rondreis door Bali

Bali is tegenwoordig razend populair en dat komt natuurlijk omdat het de perfecte combinatie is van witte stranden, uitgestrekte rijstvelden, watervallen en proeven van de cultuur. Voor elk type reiziger heeft Bali iets te bieden, en dat zorgt er dan ook voor dat het waarschijnlijk het meest bekende eiland van Indonesië is. Maak je geen zorgen, die veelzijdigheid van Bali daar weten wij een perfect reisprogramma van te maken. Wij hebben de ideale reisroute voor Bali en geven je ook de beste tips mee voor de ultieme rondreis door Bali. 

Samen met leeftijdsgenoten reis je door Bali, dit eiland is de perfecte combinatie van een nieuwe cultuur leren kennen, leuke activiteiten en een ideale setting met prachtige uitzichten onderweg. Je zult de ene na de andere dag overdonderd worden door al dat moois. 

Onze Explore Jongerenreizen zijn reizen voor jongeren vanaf 16 jaar die samen de wereld willen zien. De geheimen van Bali houden zich schuil voor vele toeristen, maar niet voor onze jongeren. Tijdens je rondreis trekken we heel Bali volledig door, zodat we zo veel mogelijk bijzonderheden van dit eiland ontdekken. Bali is een te gek eiland waar je van alles kunt doen! 

Wat staat er bijvoorbeeld allemaal op de planning: een fietstochtje om te ontsnappen aan de drukte en het authentieke en landelijke Bali verkennen. Er is geen betere manier om Bali te zien, voelen en ruiken. En ook een beklimming van de Batur vulkaan bij zonsopgang staat op het programma. Je kan echt alles van je to-do's en must sees in Bali afvinken: snorkelen, trekken, schildpadden spotten, surfen, ... 

JONGEREN RONDREIZEN - RONDREIZEN OP MAAT - ONLINE REISORGANISATIE - BEGELEIDE RONDREIZEN

undefined