CANCUN
Let's fly away into happiness
overlayhome

Welkom in CANCUN

Als je klaar bent voor the next level, dan is Cancun de bestemming voor je. This will be the trip of your life! Why? Droomstranden, kristalhelder water, Caribische temperaturen en één van de meest populaire feestbestemmingen wereldwijd wachten op je. Ga je graag feesten in Cancun maar verblijf je liever in het iets rustigere Playa del Carmen? Dit is ook per fect mogelijk!

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om zo het beste aanbod te creëren voor jou. Wil je echt all the way gaan en zelf helemaal niets meer regelen: dat kan met ons GOLD pakket! Wij regelen alles tot in de puntjes met ons Cancun Explore pakket: vlucht, transfer, 4* hotel met all-inclusief formule, excursies en party-avonden. Zo hoef jij je nergens nog zorgen over te maken en kan je volop genieten.  

Wil je liever zelf je excursiepakket samenstellen maar dat toch al de rest gewoon geregeld wordt voor je? Kies dan voor het SILVER pakket. Wil je liever enkel een hotel of excursieprogramma? Vind hier meer informatie. 

Explore pakket Cancun (Silver & Gold)

 • Heen -& terugreis met een bekende luchtvaartmaatschappij vanuit Brussel of Düsseldorf
 • Vervoer van/naar de luchthaven van Cancun tot aan je waanzinnig 4* all-inclusief hotel.
 • Een monitor/contactpersoon die 24u 7/7 bereikbaar is & zorgt voor de volledige begeleiding tijdens de excursies & het uitgaan.
 • Verblijf 8 dagen ter plaatste (7 nachten in het hotel).
 • Verwelkoming door Xcape op de luchthaven van Cancun.
 • Explore - VIP armband.

Voor het Gold-pakket komt daar een extra Excursiepakket bovenop:

 1. De eerste excursie bestaat uit een boottocht naar Isla Mujeres. Dit eiland voor de kust van Cancun staat bekend om zijn prachtige witte stranden, heldere blauwe zee en zijn majestueuze rif waar je naar hartenlust kan snorkelen. All-in drinken, eten & snorkeltoer is mee inbegrepen
 2. Drie nachten ALL-in feesten in een club naar jouw keuze (bv. Coco Bongo, Mandala, Dady'O, etc.). VIP-behandeling (Eigen VIP-Tafel, privévervoer heen -& terug hotel, VIP-ingang = geen lange wachtrijen om de club binnen te geraken!)
 3. Bezoek aan Tulum (mét gids)
 4. Bezoek aan het stadje Playa del Carmen
 5. Zwemmen in één van de prachtigste cenotes in Mexico (Cenotes zijn indrukwekkende 'natuurlijke zwembad' in een oude grot, gevuld met zoet water, waarvan het plafond in het verleden is ineengestort, zeker de moeite waard!) 

Nachtleven

Een typische feestavond in Cancun begint met een voordrink in een pub, zoals Señor Kikkers, maar het hoogtepunt is de wereldberoemde Club Coco Bongo! Bereid je voor op het tot leven komen van je wildste dromen want dit is geen klassieke discotheek. Het is een gigantische club met een adembenemend showprogramma. Tal van sterren zijn hier al gepasseerd m.o.a. Michael Jackson, P. Diddy, Lady Gaga en Britney Spears.

Maar dan weet je het beste deel nog niet: in het Gold-pakket zijn al jullie drankjes al mee inbegrepen in de prijs & er is telkens een VIP-tafel voorzien. Het beste van allemaal? Jullie krijgen steeds VIP-toegang en moeten dus nooit aanschuiven in de lange wachtrijen voor de discotheken.

Stranden

De stranden van Cancun zijn de mooiste in heel Mexico! Met een turquoise blauwe zee en kilometerlange witte droomstranden is deze plek terecht wereldberoemd. Er is geen enkele plek die je nog meer uitnodigt om je te ontspannen en om te zonnebaden. Het hotel ligt vlak aan de zee en heeft een directe toegang tot het strand. Geniet van een heerlijke cocktail of een longdrink op onze Summer Bash/Xcape Beachbar en laat je eens goed gaan! Van februari tot september komen jongeren van over heel de wereld hier samen om op het strand te vieren, dansen en flirten.

Bezienswaardigheden

Cancun biedt tal van interessante en beroemde bezienswaardigheden. Een van de beroemdste is Chichén Itzá, een oude stad uit de Maya-periode. Als één van de zeven nieuwe wereldwonderen is deze dagtrip een absolute must voor iedereen die Mexico bezoekt! Daarna kan je een frisse duik nemen in 1 van de verschillende cenotes in de buurt. Een absolute aanrader! 

Verder kan je ook de ruïnes van Tulum bij de zee bezoeken. Ook hier reis je in het verleden en duik je in het Maya-tijdperk terwijl je uitkijkt op de prachtige surfersgolven van Tulum.

Vind hier jouw weekprogramma terug

Wanneer? (mét begeleiding)

 • van 07/04 t/m 16/04 (paasvakantie)
 • van 07/07 t/m 16/07 (zomervakantie)
 • van 11/08 t/m 20/08 (zomervakantie)
 • van 01/09 t/m 10/09 (zomervakantie)

Ben je met een groep van minimum van 6 personen en wil je graag een andere periode naar Cancun gaan? Dit is zeker geen probleem. Cancun kan je het hele jaar bezoeken, enkel zal er op jouw eigen data enkel monitoren/begeleiding in het Engels beschikbaar zijn. Voor de rest blijf jouw reis identiek als onze begeleide reizen.

Ons aanbod

Wat is er allemaal inbegrepen in je reis

Hieronder krijg je een overzicht van alles wat er is inbegrepen in jouw Summer Bash reis. Zo ben je zeker dat er nooit extra kosten worden aangerekend bovenop de getoonde prijs. De prijs die je ziet is de prijs die Summer Bash je garandeert voor je reis.
 • Heen -& terugreis met een bekende luchtvaartmaatschappij vanuit Brussel of Düsseldorf
 • Handbagage (9kg) en ruimbagage (23kg)
 • Vervoer van/naar de luchthaven van Cancun tot aan je waanzinnige 4* all-inclusive hotel
 • Monitoren/reisleiding crew dat 24u 7/7 bereikbaar is & zorgt voor de volledige begeleiding tijdens de excursie en uitgaan
 • Explore - VIP armband
 • Verwelkoming door Xcape op de luchthaven van Cancun
 • Verblijf van 8 dagen ter plaatse (7 nachten in het hotel)
 • Een uitgebreid excursiepakket waarbij ook het nachtleven verkend wordt (enkel GOLD pakket):
  • De eerste excursie bestaat uit een boottocht naar Isla Mujeres. Dit eiland voor de kust van Cancun staat bekend om zijn prachtige witte stranden, heldere blauwe zee en zijn majestueuze rif waar je naar hartenlust kan snorkelen;
  • Drie nachten all-in feesten in de club naar jouw keuze (bv. Coco Bongo, Mandala, Dady'O, etc.);
  • Bezoek aan Tulum (met gids);
  • Bezoek aan het stadje Playa del Carmen;
  • Zwemmen in de prachtige cenotes.

Wil je met je eigen vervoer gaan? Dan ontvang je een korting van €600. (vind hier meer informatie) 

Niet-inbegrepen: Reisbijstand- en annulatieverzekering | maaltijden tijdens bus/vliegreis | eventuele toeristentaks
Excursies

Wens je meer informatie over één van onze excursies, klik dan hieronder op de gewenste excursie

Club partners