GEORGANISEERDE REIZEN

De mooiste georganiseerde reizen

Bij Explore jongerenreizen vind je het volledige aanbod van georganiseerde rondreizen voor jongeren. Da basisprincipes van onze rondreizen zijn: kleine groepjes van max 12 deelnemers, ervaren Summer Bash Crew en een onvergetelijke reis. We hebben voor elk wat wils. Voor iedereen vanaf 16 jaar is er een plekje op de wereld dat zeker op de bucketlist staat! Maar waarom deze op de bucketlist laten staan? Als je nu al goesting hebt om deze af te vinken van je to-do-lijstje, waarom zou je dan nog wachten? 

Een ruim aanbod aan rondreizen

Met Explore spreken we jongeren aan die zijn gebeten door de wanderlust. Je kan het ook wel een soort van 'reisvirus' noemen. Het is een woord dat vaak in relatie wordt gebracht met jongeren die de wereld willen verkennen en dat dan liefst van al op een unieke manier. Zoek je voor je volgende georganiseerde rondreis nog een leuk idee? Ons aanbod bestaat uit unieke citytrips, surfkampen, kayaktrips, backpacking of andere unieke concepten. 

We'll bring you to the end of the world & terug ook natuurlijk! 

Neem eens een kijkje naar onze georganiseerde rondreizen zoals Dubai & Abu Dhabi, New York, Cancun, Sri Lanka , Zweden, ...  

En heb je vragen? Dan kan je ons bereiken via WhatsApp (0495/90.21.34) of door te bellen op het nummer 03/434.05.50

JONGEREN RONDREIZEN - GROEPSREIZEN VOOR JONGVOLWASSENEN - BEGELEIDE RONDREIZEN

undefined