RONDREIZEN OP MAAT

Een rondreis op maat van jongeren 

Bij Explore jongerenreizen ben je als jongere aan het juiste adres wanneer je een rondreis op maat wil boeken. Wil je dit jaar alleen op rondreis met jongeren van jouw leeftijd? Geen zin om de hele tijd op het tempo van oudere reizigers op verkenning te gaan? Geen zin in kinderen die alle aandacht opeisen van mama of papa tijdens een groepsreis? Ga dan mee met één van onze rondreizen naar unieke locaties zoals Sri Lanka , Bali , Jordanië , Rusland of IJsland. Zo ga je alleen op vakantie met jongeren die ook ongeveer jouw leeftijd hebben, da's pas echt een rondreis op maat van jouw leeftijd! 

Een rondreis op maat door Explore jongerenreizen 

Heb je specifieke wensen of wil je een combinatie van een avontuurlijke backpacker-vakantie met de nodige comfort? Het kan allemaal! Explore jongerenreizen zorgt voor de vetste rondreizen naar de nog niet platgetreden toeristische paden. Jouw rondreis is van A tot Z perfect geregeld. En dat kan volledig op maat. Ben jij klaar voor een onvergetelijke ervaring? 

Ga je voor het eerst alleen op rondreis, maar wil je wel omringd zijn door andere jongeren? Dat kan perfect! Onze rondreizen zijn zodanig in elkaar gestoken dat je perfect alleen kan reizen en zo nieuwe mensen kan leren kennen. Wij stellen graag een vakantie voor jou samen waar je zowel alleen op vakantie kan gaan, als samen met jongeren van jouw leeftijd! Onze ervaring leert ons dat een mengeling van beide de perfecte samenstelling is om de perfecte rondreis te hebben. 

Heb je vragen over een rondreis op maat of ontvang je graag meer informatie over een bestemming? Je kan een bericht sturen via WhatsApp (0495/90.21.34) of ons bellen op het telefoonnummer 03/434.05.50. 

JONGEREN RONDREIZEN - ONLINE GROEPSREIS - JONGEREN RONDREIS BALI - GEORGANISEERDE REIZEN

undefined