VERZEKERINGEN

Je bent verzekerd via VAB Bijstand, we hebben voor deze verzekeringsmatschappij gekozen omdat deze zeer klantvriendelijk is & een vlotte helpservice aanbieden, wat wij een enorme meerwaarde vinden.  

Annulatieverzekering: 

Jammer genoeg kan er steeds iets gebeuren waardoor je niet meer op jouw Summer Bash reis kan gaan. Omdat zo'n reis natuurlijk steeds wel wat geld kost kan je hiervoor een annulatieverzekering nemen. Zo ben jij er zeker van dat je u geld terug krijgt bij onvoorziene omstandigheden. Welke reden worden nu als 'geldig' beschouwd waardoor je het geld van je boeking terug krijgt? 

  • Wegens ziekte van de reizigers/verzekerde 
  • Wegens een ongeval/blessure voor vertrek 
  • Wegens het overlijden van een familielid tot de 2e graad  
  • Wegens herexamens/2de zit 
  • Wegens een belangrijke sportwedstrijd (Topsportstatuut) 

Al deze bovenstaande redenen kunnen als 'geldig' worden beschouwd waarbij er een volledige terugbetaling gebeurd van de totaalsom met uitzondering van de prijs van de annulatieverzekering zelf. Dit bedraagt 3,8% van het totaalbedrag.  

Hierbij is het wel belangrijk om te weten dan Summer Bash eerst de gehele som moet ontvangen vooraleer er een terugbetaling kan plaatsvinden. Dit wilt zeggen, we kunnen je reiscontract pas doorsturen naar de verzekering als de betaling volledig is gebeurd. Terugbetalingen vanuit VAB gebeuren geheels binnen de 14 dagen.  

Opgelet: Een annulatieverzekering is niet van toepassing als je bv geen zin meer hebt om op reis te gaan. Een annulatieverzekering is enkel van toepassing met een geldige reden.

Hier vind je wat er net allemaal gedekt is bij VAB verzekeringen. 

Reisbijstandverzekering: 

We raden iedereen aan om een reisbijstandverzekering te boeken, dit omdat een ongeluk op reis jammer genoeg snel gebeurd is. Zeker buiten Europa kunnen de kosten al snel heel hoog oplopen! Met een reisbijstandverzekering kan je met een gerust hart op reis gaan. Je kan beroep doen op een bijstandsverlener dat alles voor jou regelt en betaalt, denk hierbij aan eventuele medische kosten bij een ongeval op jouw vakantie, repatriëring moest je vroegtijdig je vakantie moeten beindigen wegens dit ongeval/accident, bezoek van één van je verwanten voor dit ongeval en zo veer meer. 

Gebeurt er in België iets met een familielid tot de 2e graad waardoor je jouw reis vroegtijdig moet beëindigen? Dan word je ook kosteloos terug naar België gebracht zodat je niet zelf voor deze kosten moet instaan. De prijs voor een reisbijstandverzekering is € 41,-  

Hier vind je terug wat én hoeveel er exact gedekt is.